Déhora
Over ons
Déhora

Wil jij komen werken bij Europa’s grootste full-service bureau voor workforce planning en management?

Déhora is sinds 1987 wereldwijd dé specialist op het gebied van workforce planning en management. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij kantoren in Antwerpen, Warschau en Praag en wereldwijd hebben wij diverse partnerships.

Bij Déhora begeleiden onze planning professionals organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Dit doen wij op operationeel, tactisch en op strategisch niveau. Op die manier ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsresultaten. Zo maken wij arbeid duurzamer en effectiever.

Het team van Déhora bestaat uit 150 professionals. Wat ons bindt is de fascinatie voor workforce planning en management. Als leidend expert werken we bovendien voortdurend aan het innoveren van onze diensten en producten en aan het vinden van antwoorden op toekomstige vraagstukken.

 

Professionele en prettige werkomgeving

Kies je voor Déhora, dan kies je voor werken in een professionele en prettige omgeving. We zijn een groeiend bedrijf met op dit moment 150 medewerkers. Veel collega’s zijn onderweg, bij onze opdrachtgevers of op een van de andere locaties aan het werk. Op het hoofdkantoor in Amsterdam werken op een gemiddelde dag circa 20 collega’s. We lunchen samen en organiseren regelmatig een vrijdagmiddagborrel of een uitje.

Ons hoofdkantoor bevindt zich aan de Amsterdamse Zuidas, waar het prettig werken is. We zitten - letterlijk - bovenop het fraaie winkelcentrum Gelderlandplein. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor onze medewerkers en onze klanten.

 

Ben jij de Déhoriaan waar wij naar op zoek zijn?

Heb jij interesse in een baan bij Déhora, dan zijn er veel mogelijkheden zowel op het hoofdkantoor in Amsterdam als bij onze buitenlandse vestigingen. Je kunt aan de slag als consultant (junior of senior), interim planner, interim planning manager of als trainer op het gebied van workforce planning. Daarnaast zijn er regelmatig vacatures voor ondersteunende of management functies of opdrachten voor stagiaires. 

Stuur ons een open sollicitatie (via inschrijving op deze website) of reageer snel op één van onze openstaande vacatures.

Bekijk onze vacatures

Heb je vragen?
Déhora Consultancy group

Neem gerust contact met ons op:
T: +31 (0) 20 404 40 42
E: info@dehora.nl
W: www.dehora.nl

Wil je werken als interim planner?

Houd jij van afwisseling en een inspirerende werkomgeving?  Wil je je graag verder ontwikkelen op het gebied van workforce planning? Zo ja, word dan interim planner of planning manager bij Déhora. Je wordt dan gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren. Wij zorgen voor de juiste opleidingen en begeleiding, passend bij jouw kennis en ervaring. Heb je interesse, meld je direct aan als kandidaat of reageer op een vacature. 

  1. Meer informatie

Ontwikkel jezelf bij Déhora

Ben je planner of planning manager en wil je je graag verder ontwikkelen op dit vakgebied? Kies dan voor een afwisselende en uitdagende baan als interim planner of planning manager bij Déhora. Als planning professional bij Déhora ben je verzekerd van verschillende projecten. Je kunt direct aan de slag! Er zijn veel mogelijkheden, zoals een detacheringsopdracht bij onze opdrachtgever of een interne opdracht bij Déhora. Vanuit Déhora Academy zorgen wij voor de juiste begeleiding en training, zodat je optimaal van start kunt als planning professional. Enthousiast geworden, schrijf je dan nu in als kandidaat!

Meld je direct aan!

Déhora Consultancy Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.