Werken als
interim planner
Werken als

Veel afwisseling en uitdaging bij verschillende organisaties

Déhora is marktleider op het gebied van detachering van planners en planning managers. Wij ondersteunen zeer veel organisaties in verschillende sectoren in hun workforce planning. Ga je bij ons aan de slag als interim planner (of planning manager) dan ben je verzekerd van veel afwisseling en uitdaging bij verschillende organisaties door heel Nederland.

Wij staan in voor jouw verdere ontwikkeling, die start op de dag dat je bij ons begint. Uiteraard ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden via Déhora Academy die zorgt voor de juiste opleidingen en trainingen. Tegelijkertijd verdiep je je kennis en vaardigheden tijdens de detachering. Je wordt begeleid door onze ervaren managers en je bevindt je in een lerende omgeving met gepassioneerde planners. Je staat in jouw projecten nooit alleen, want je hebt de kennis en ervaring van heel Déhora als achtervang.

 

De beste opleiding en begeleiding op maat

Via ons erkende opleidingsinstituut, Déhora Academy, leiden wij professionals op die zich willen ontwikkelen op het vakgebied van workforce planning en management. Als jij bij Déhora in dienst komt als interim planner (of interim planning manager) dan zorgen wij voor de juiste trainingen en opleidingen die passen bij jouw kennis en ervaring. Wij kijken zorgvuldig naar wat jij als individu nodig hebt. Uiteraard zorgen we voor de benodigde deskundige begeleiding gedurende jouw interim opdrachten. Ook als je nog geen (of niet voldoende) ervaring hebt op dit vakgebied, leiden wij jou op tot het gewenste kennis- en werkniveau.

 

Veel voordelen als interim planner

Kortom: als interim planner of planning manager bij Déhora heb je veel voordelen:

  • wij bieden de juiste trainingen en opleidingen gedurende jouw carriere bij Déhora. Als echte Déhoriaan sta je nooit stil in je ontwikkeling;
  • als interim planner of planning manager bij Déhora heb je een afwisselende en dynamische werkomgeving. Je werkt namelijk bij verschillende organisaties en in allerlei sectoren;
  • je bent verzekerd van een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische omgeving met prettige en kundige collega's.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan in als kandidaat of reageer direct op onze vacatures.

Schrijf je nu in!

 

ACTUEEL: Als interim planner werken in de zorg tijdens Corona

Meerdere interim planners en planning managers van Déhora zijn werkzaam in de zorg. Onze planners vertellen wat zij meemaken en welke extra uitdagingen een rol spelen tijdens Corona.

 

Heb je vragen?
Déhora Consultancy group

Neem gerust contact met ons op:
T: +31 (0) 20 404 40 42
E: info@dehora.nl
W: www.dehora.nl

Wil je werken als interim planner?

Houd jij van afwisseling en een inspirerende werkomgeving?  Wil je je graag verder ontwikkelen op het gebied van workforce planning? Zo ja, word dan interim planner of planning manager bij Déhora. Je wordt dan gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren. Wij zorgen voor de juiste opleidingen en begeleiding, passend bij jouw kennis en ervaring. Heb je interesse, meld je direct aan als kandidaat of reageer op een vacature. 

  1. Meer informatie

Ontwikkel jezelf bij Déhora

Ben je planner of planning manager en wil je je graag verder ontwikkelen op dit vakgebied? Kies dan voor een afwisselende en uitdagende baan als interim planner of planning manager bij Déhora. Als planning professional bij Déhora ben je verzekerd van verschillende projecten. Je kunt direct aan de slag! Er zijn veel mogelijkheden, zoals een detacheringsopdracht bij onze opdrachtgever of een interne opdracht bij Déhora. Vanuit Déhora Academy zorgen wij voor de juiste begeleiding en training, zodat je optimaal van start kunt als planning professional. Enthousiast geworden, schrijf je dan nu in als kandidaat!

Meld je direct aan!

Déhora Consultancy Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.